Oravská slanina sa vyrába tradičným spôsobom. Je solená na sucho a spoločne so soľou sa pridáva cesnak a borievky. Po presolení, ktoré trvá cca 2 týždne, sa udí tradičným spôsobom na bukovom dreve a suší. Jej nezameniteľná chuť vás určite dostane.
Zloženie: 120g bravčový bok na 100g hotového výrobku, jedlá soľ, cesnak, prírodné koreniny.
Skladujte pri teplote okolitého prostredia.
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 2048,9 kJ / 489,3 kcal, tuky 45,8 g nasýtené mastné kyseliny 18,42 g, sacharidy 0,46 g, z toho cukry 0,28 g, bielkoviny 20,38 g, soľ 4,413 g.
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Výrobca: Mäso Parížek, Martin
Váha: | 1000g, 100g, 200g, 300g, 400g, 500g |
---|