Sušené jelenie stehno je trvanlivý mäsový výrobok tepelne neopracovaný, vyrobený z jelenieho stehna. Výroba trvá 2 mesiace, počas ktorých sa solí, údi a suší tradičným spôsobom. Sušené jelenie stehno je výrazne aromatické po údení, slaná, na povrchu tmavo gaštanová až čierna.
Zloženie: jelenie stehno 160g na 100g hotového výrobku, jedlá soľ, prírodné koreniny.
Výživové údaje na 100g výrobku: Energia 561,4 kj/134,1 kcal tuky: 0,52g nasýtené mastné kyseliny: 0,27g sacharidy: 2,12g cukry: 0,28g bielkoviny: 29,77 soľ: 7,17g
Vyrobené na Slovensku.
Skladovanie: uchovávať v chlade do 4 °C
Výrobca:
MASO PARÍŽEK, s.r.o.
Robotnícka 22, 036 01 Martin
Hmotnosť | - |
---|---|
Váha: | 1000g, 100g, 200g, 300g, 400g, 500g |